VRIJWILLIGERS

Deelnemers verwelkomen, tassen aannemen, het startschot geven, jureren bij een hindernis of deelnemers net die ene aanmoediging geven zodat zij hun bandje kunnen behouden. Het zijn zomaar wat taken die een vrijwilliger tijdens de Survivalrun Groningen kan doen. Dit jaar organiseren wij voor de 9e keer de run op zondag 6 november 2022 en zonder de fantastische inzet van vele vrijwilligers kan de run niet door gaan! Wij hebben maar liefst 150 vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen gaan steken om er een fantastische run van te gaan maken! Zet alvast in je agenda dat je zondag 6 november 2022 vrijwilliger bent bij de eerste Open Nederlandse Kampioenschap Koppelrun! Mocht je je willen aanmelden als vrijwilliger dan kan dat via onderstaande button:

TIJDEN VRIJWILLIGERS

Wij vragen jou om je om 8.30 uur aan te melden bij scoutinggroep de Havik. Tijdens de aanmelding ontvang je:

  • een vrijwilligershesje (verplicht dragen)
  • een lunchpakket
  • indien je bij een hindernis staat een jurypakket (1 per hindernis. Let op: jurypakket ook weer bij ons inleveren!!!)

Wij verwachten rond 18u klaar te zijn met opruimen en dan samen aan te kunnen schuiven bij een heerlijk stampotbuffet.

Mocht je een dagdeel helpen dan verwachten wij de ochtendploeg van 8.30-13.00u, de middagploeg van 12.30-17.00u en de opruimploeg van 16.00-20.00u.

KLEDING

Wij hopen natuurlijk op mooi weer met een zonnetje, maar we wonen in Nederland waar het weer niet altijd meezit. Zorg er daarom voor dat je je warm aankleedt, zeker als je bij een hindernis staat (muts, handschoenen, thermokleding, regenkleding, paraplu, stevige/warme schoenen etc.). Sta je ingedeeld bij een hindernis en heb je een stoeltje, vuurkorf met hout of iets anders wat het aangenamer maakt om de dag door te komen neem dit dan mee. Wij stellen dekzeilen beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken, neem dan een stuk sissaltouw mee om deze bij jouw hindernis op te kunnen hangen.

ETEN EN DRINKEN

Aan het begin van de dag ontvang je een lunchpakket, bestaande uit drie broodjes, fruit en iets lekkers. Ook komen vrijwilligers gedurende de dag langs met koffie/thee. Ben je een grote eter en denk je dat je niet voldoende hebt aan het lunchpakket? Neem dan zelf iets extra’s mee zodat je geen honger hebt. Een flesje water kan ook handig zijn om zelf mee te nemen. Zullen we er samen om denken dat er niets in de natuur achterblijft qua papiertjes of plastic?
Als dank voor jullie inzet tijdens de survivalrun staat er rond 18.00 uur, wanneer alle hindernissen opgeruimd zijn, een stampotbuffet voor jullie klaar in de Havik. Let op: meld je aan voor het stampotbuffet via het inschrijfformulier. Het buffet is inclusief drinken.

INFORMATIE-AVOND VRIJWILLIGERS

Op vrijdagavond 28 oktober 2022 zal er weer een informatie-avond zijn voor alle vrijwilligers. Tijdens deze avond ontvang je alle benodigde informatie over de Survivalrun. Je taak waarop je bent ingedeeld zal verder worden toegelicht, de tijdsplanning van de dag zal worden doorgenomen, we kijken samen naar een instructiefilm en er is ruimte voor vragen. Deze informatie-avond is naast informatief vaak ook heel gezellig.

VRIJWILLIGERSRUN

Als lid van de survivalrunverenigingen in Groningen word je vriendelijk (en toch ook dringend) verzocht mee te helpen als vrijwilliger. Om toch zelf de run te kunnen lopen kun je deelnemen aan de vrijwilligersrun die de dag voor de run plaatsvindt. Je kunt kiezen uit 2 afstanden van ongeveer 5 km en 8 km. Ook dit jaar hebben we tijdsregistratie tijdens de vrijwilligersrun, dus het perfecte moment om de onderlinge strijd uit te vechten of te zien hoe je het er zelf vanaf brengt.  Exacte informatie over de starttijd volgt. Ook het aanmelden voor de vrijwilligersrun kan via het inschrijfformulier.

VRIJWILLIGERSBINGO

Na het stamppotbuffet zal er een vrijwilligersbingo plaats vinden waarmee je leuke prijzen kunt winnen, beschikbaar gesteld door onze sponsoren.

VRAGEN?

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl