TOESCHOUWERS

Een survivalrun is niet alleen voor deelnemers een leuk evenement, ook voor toeschouwers is het spannend om te zien of deelnemers een hindernis weten te halen. Jouw aanmoediging kan iemand net dat beetje extra energie en vertrouwen geven om een hindernis te overwinnen. Kom dus vooral kijken en aanmoedigen!

LOCATIE

De run  wordt gehouden op de Zernikecomplex te Groningen en is  op verschillende manieren bereikbaar. De deelnemers zijn het best per fiets te volgen. De fietsroute langs de verschillende highlights fietsroute is hieronder op de parcourskaart weergegeven. Meer informatie over de bereikbaarheid is te vinden bij de deelnemersinformatie

PARCOURSKAART

Waar moet je zijn voor het grootste spectakel? Langs het parcours is vanalles te zien. Een goed begin is het start- en finishterrein, hier staat een spectaculaire eindhindernis. Momenteel zijn we bezig met het updaten van het parcours. Zodra dit definitief is, zullen we onderstaande kaart met toeschouwerlocaties updaten. Tot dat moment geeft de onderstaande kaart een goede indicatie.

Tijdens de run is een papieren versie verkrijgbaar op het start- en finishterrein.