HOOFDSPONSOR GEZOCHT

Stichting Survivalrun Groningen zoekt een hoofdsponsor! De 2022 editie van Survivalrun Groningen is de negende run die georganiseerd wordt. De run vindt plaats in het eerste weekend van November bij ACLO sportcentum. Een speciale editie want Groningen host het eerste Open Nederlands Kampioenschap Koppelrun.

Als hoofdsponsor toont u uw betrokkenheid bij de survivalrunsport en bereikt uw bedrijfsnaam een grote groep survivalrunners. De Survivalrunbond Nederland telt al ruim 10.000 leden en is nog steeds groeiende.

Het hoofdsponsorschap levert een grote bijdrage aan uw naamsbekendheid en zichtbaarheid. Wat kunt u verwachten? Als hoofdsponsor koppelt u uw bedrijfsnaam aan Survivalrun Groningen, wordt het bedrijfslogo groot aan de voorzijde van het deelnemersshirt – ongeveer 800 stuks – afgedrukt, komt het bedrijfslogo op een groot doek onder de opblaasboog en wordt het bedrijfslogo digitaal getoond op de aankondigingsposter, parcourskaart, website en social media. Als klap op de vuurpijl mogen 5 medewerkers deelnemen.

Wilt u meehelpen maar liever geen hoofdsponsor worden? Dan zijn er diverse mogelijkheden om de organisatie van de run te ondersteunen. Ga naar www.survivalrungroningen.nl/sponsorworden en klik op de knop sponsorpakketten voor een volledig overzicht. Heeft u speciale wensen die niet vermeld staan? Dan is er in overleg veel mogelijk.

Neem contact op met Rob Dorgelo via sponsoring@survivalrungroningen.nl.