Survivalrun Groningen organiseert 1e NL Kampioenschap KOPPELRUN

Op zondag 6 november 2022 organiseert Stichting Survivalrun Groningen de 9e Survivalrun Groningen. We zijn trots dat we een primeur hebben in Survivalrunland: het Open Nederlands Kampioenschap Koppelrun, op de korte afstand. Om de organisatie goed te laten verlopen hebben wij op de volgende punten versterking of jullie hulp nodig:

– Vacature
– Sponsoring
– Bouwploeg
– Juryleden

Vacatures

Stichting Survivalrun Groningen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze jaarlijkse run. Wil jij iets betekenen voor jouw sport, of die van je kind/partner? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij vinden het geweldig als jij ons team komt versterken!

De openstaande vacatures zijn:

Ontwerper/DTP’er: Vind jij het leuk om affiches te maken, sponsor logo’s te verwerken, promotiemateriaal te maken met behulp van je laptop of PC? Dit kun je in je eigen tijd doen en kost je ongeveer 2 tot 3 uur per maand.

Interesse? Stuur dan een berichtje naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl.

Sponsoring

Ken jij ondernemers die onze run willen steunen? Misschien wil het bedrijf waar jij werkt ons steunen? Of heb jijzelf een onderneming en lijkt het je leuk om bij te dragen? Door samen te werken kunnen we een prachtige run neerzetten. Neem contact op met Rob Dorgelo of stuur een berichtje naar sponsoring@survivalrungroningen.nl. Hier vind je de sponsorpakketten: www.survivalrungroningen.nl/sponsorworden

Bouwploeg

We kunnen altijd mensen gebruiken die willen helpen bij het bouwen van hindernissen. In de weken voorafgaand aan de run bouwen we met een ploeg de hindernissen. Alle hulp is welkom, ook als je nog geen idee hebt hoe je een hindernis bouwt. We werken met een whatsappgroep waarin wordt aangegeven wat en wanneer we gaan doen. Lijkt het je leuk om hier ook bij te helpen stuur dan een berichtje naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl.

Juryleden

Tijdens de dag zelf hebben we ongeveer 150 mensen nodig om de dag in goede banen te leiden. Hiervoor kunnen we alle hulp gebruiken. Denk aan het jureren bij een hindernis, het aannemen van tassen, het uitreiken van shirts of het bemannen van de verversingsposten. Zet alvast in je agenda dat je zondag 6 november 2022 vrijwilliger bent bij de eerste Open Nederlandse Kampioenschap Koppelrun!