November 2nd, 2022|Comments Off on Regels ONK Koppel

Regels ONK Koppel

Koppels moeten altijd in dezelfde baan.

Waar de klimmer niet mag komen, mag de helper ook niet helpen.

October 26th, 2022|Comments Off on CONCEPT STARTTIJDEN BEKEND!

CONCEPT STARTTIJDEN BEKEND!

Minirun: 10:00

ONK volwassenen en jeugd: 10:30 – 12:00

Recreanten individueel 8.5km : 12:00 – 13:00

Recreanten 5km: 13:00 – 13:30

Ouder-kindrun: 13:30 – 14:00

July 8th, 2022|Comments Off on HOOFDSPONSOR GEZOCHT

HOOFDSPONSOR GEZOCHT

Stichting Survivalrun Groningen zoekt een hoofdsponsor! De 2022 editie van Survivalrun Groningen is de negende run die georganiseerd wordt. De run vindt plaats in het eerste weekend van November bij ACLO sportcentum. Een speciale editie want Groningen host het eerste Open Nederlands Kampioenschap Koppelrun.

Als hoofdsponsor toont u uw betrokkenheid bij de survivalrunsport en bereikt uw bedrijfsnaam een grote groep survivalrunners. De Survivalrunbond Nederland telt al ruim 10.000 leden en is nog steeds groeiende.

Het hoofdsponsorschap levert een grote bijdrage aan uw naamsbekendheid en zichtbaarheid. Wat kunt u verwachten? Als hoofdsponsor koppelt u uw bedrijfsnaam aan Survivalrun Groningen, wordt het bedrijfslogo groot aan de voorzijde van het deelnemersshirt – ongeveer 800 stuks – afgedrukt, komt het bedrijfslogo op een groot doek onder de opblaasboog en wordt het bedrijfslogo digitaal getoond op de aankondigingsposter, parcourskaart, website en social media. Als klap op de vuurpijl mogen 5 medewerkers deelnemen.

Wilt u meehelpen maar liever geen hoofdsponsor worden? Dan zijn er diverse mogelijkheden om de organisatie van de run te ondersteunen. Ga naar www.survivalrungroningen.nl/sponsorworden en klik op de knop sponsorpakketten voor een volledig overzicht. Heeft u speciale wensen die niet vermeld staan? Dan is er in overleg veel mogelijk.

Neem contact op met Rob Dorgelo via sponsoring@survivalrungroningen.nl.

April 7th, 2022|Comments Off on Survivalrun Groningen organiseert 1e Nederlands Kampioenschap Koppelrun

Survivalrun Groningen organiseert 1e NL Kampioenschap KOPPELRUN

Op zondag 6 november 2022 organiseert Stichting Survivalrun Groningen de 9e Survivalrun Groningen. We zijn trots dat we een primeur hebben in Survivalrunland: het Open Nederlands Kampioenschap Koppelrun, op de korte afstand. Om de organisatie goed te laten verlopen hebben wij op de volgende punten versterking of jullie hulp nodig:

– Vacature
– Sponsoring
– Bouwploeg
– Juryleden

Vacatures

Stichting Survivalrun Groningen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze jaarlijkse run. Wil jij iets betekenen voor jouw sport, of die van je kind/partner? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij vinden het geweldig als jij ons team komt versterken!

De openstaande vacatures zijn:

Ontwerper/DTP’er: Vind jij het leuk om affiches te maken, sponsor logo’s te verwerken, promotiemateriaal te maken met behulp van je laptop of PC? Dit kun je in je eigen tijd doen en kost je ongeveer 2 tot 3 uur per maand.

Interesse? Stuur dan een berichtje naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl.

Sponsoring

Ken jij ondernemers die onze run willen steunen? Misschien wil het bedrijf waar jij werkt ons steunen? Of heb jijzelf een onderneming en lijkt het je leuk om bij te dragen? Door samen te werken kunnen we een prachtige run neerzetten. Neem contact op met Rob Dorgelo of stuur een berichtje naar sponsoring@survivalrungroningen.nl. Hier vind je de sponsorpakketten: www.survivalrungroningen.nl/sponsorworden

Bouwploeg

We kunnen altijd mensen gebruiken die willen helpen bij het bouwen van hindernissen. In de weken voorafgaand aan de run bouwen we met een ploeg de hindernissen. Alle hulp is welkom, ook als je nog geen idee hebt hoe je een hindernis bouwt. We werken met een whatsappgroep waarin wordt aangegeven wat en wanneer we gaan doen. Lijkt het je leuk om hier ook bij te helpen stuur dan een berichtje naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl.

Juryleden

Tijdens de dag zelf hebben we ongeveer 150 mensen nodig om de dag in goede banen te leiden. Hiervoor kunnen we alle hulp gebruiken. Denk aan het jureren bij een hindernis, het aannemen van tassen, het uitreiken van shirts of het bemannen van de verversingsposten. Zet alvast in je agenda dat je zondag 6 november 2022 vrijwilliger bent bij de eerste Open Nederlandse Kampioenschap Koppelrun!