Vrijwilligers

De Survivalrun Groningen kan niet zonder enthousiaste vrijwilligers! Er helpen dit jaar maar liefst 150 vrijwilligers. Wij als organisatie zijn er ontzettend blij mee dat wij elk jaar op de inzet van vele vrijwilligers kunnen rekenen.

Wil jij je tijdens Survivalrun Groningen inzetten als vrijwilliger? Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Aanmelden zondag 19 november 2017

Alle vrijwilligers kunnen zich vanaf 8.30u melden bij scoutinggroep de Havik.

Bij aanmelding ontvang je van ons een vrijwilligers t-shirt of een hesje, zodat je goed herkenbaar bent als vrijwilliger. Sta je bij een hindernis dan krijg je extra materialen mee zoals een schaar, jurykaart, pleisters, warmtedekens etc. Al deze materialen inclusief het vrijwilliger t-shirt/hesje lever je aan het eind van de dag weer in zodat deze bij de volgende run weer gebruikt kunnen worden. Wij willen jullie verzoeken om je aan het eind van de dag ook weer bij scoutinggroep de Havik af te melden, zodat wij weten dat iedereen veilig en wel huiswaarts keert.

Heb je bij de aanmelding aangegeven dat je een dagdeel kunt helpen? Dan willen wij jou vragen je op het afgesproken tijdstip bij scoutinggroep de Havik te melden.

Briefing

Om 8.45u vindt op het terrein van scoutinggroep de Havik de briefing plaats die wordt gegeven door jouw rayonhoofd. Je krijgt alle belangrijke informatie uitgelegd die voor jouw vrijwilligerstaak van belang is.  Na de briefing vertrek je samen met jouw rayonhoofd naar de juiste locatie.

Sta je ingedeeld bij een hindernis? Kom dan op de fiets. Samen met jouw rayonhoofd fiets je samen naar de hindernis waar je staat. Bij de hindernis krijg je uitleg over de hindernis en de opruim instructies.

Indeling vrijwilligers

Alle vrijwilligers hebben van de organisatie een mail ontvangen met in de bijlage een overzicht waarbij je bent ingedeeld. Let goed op: een aantal vrijwilligers zijn bij meerdere taken ingedeeld!

Kleding

Zorg ervoor dat je je warm aankleedt, zeker als je bij een hindernis staat. Denk aan muts, handschoenen, thermokleding, regenkleding, paraplu, etc.

Sta je ingedeeld bij een hindernis en heb je een stoeltje, vuurkorf met hout of iets anders wat het aangenamer maakt om de dag door te komen neem dit dan mee. Er is een grote voorraad gekloofd hout op de baan neergelegd, deze kun je van te voren ophalen en bij jouw hindernis neerleggen. Let op, op zondag is hier geen tijd voor, dus wanneer je hout wilt ophalen doe dit dan bijvoorbeeld een dag van te voren.

Eten, drinken en buffet

De vrijwilligers van Survivalrun Groningen worden goed verzorgt. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en een lekkere lunch. Alle vrijwilligers krijgen een lunchpakket, bestaande uit drie broodjes, drinken, fruit en iets lekkers. Ben je een grote eter en denk je dat je niet voldoende hebt aan je lunchpakket? Neem dan zelf iets extra’s mee.

Rond 18.00u, als alle hindernissen opgeruimd zijn, staat er drinken en een stamppotbuffet klaar bij scoutinggroep de Havik. Deze heerlijke maaltijd zal net als vorig jaar verzorgt worden door ons kookduo.

Vrijwilligersrun

Op zaterdag 18 november is er voor alle vrijwilligers de gelegenheid om deel te nemen aan de vrijwilligersrun. Je loopt dan hetzelfde parcours als de deelnemers een dag later gaan lopen. Er is een mogelijkheid om 5km of 8,5km te lopen. Voor deze run is beperkt plaats in verband met de verzekering en aanmelden hiervoor is verplicht. De vrijwilligersrun start om 15.00u.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl

Gineke en Marloes