Vrijwilligers

Deelnemers verwelkomen, tassen aannemen, het startschot geven, jureren bij een hindernis of deelnemers net die ene aanmoediging geven zodat zij hun bandje kunnen behouden. Het zijn zomaar wat taken die een vrijwilliger tijdens de Survivalrun Groningen kan doen. Dit jaar organiseren wij voor de 6e keer de run op zondag 18 november 2018 en zonder de fantastische inzet van vele vrijwilligers kan de run niet door gaan. Vorig jaar hebben maar liefst 160 vrijwilligers geholpen, ben jij er dit jaar (weer) bij?

Jouw hulp is goud waard, geef je dus nu op als vrijwilliger! Ken jij overigens nog meer mensen die kunnen helpen (ouders, opa/oma, buren, vrienden) vraag hen dan om samen met jou vrijwilliger te zijn en we delen je samen in.  Aanmelden als vrijwilliger kan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2L4yjAR2d8KUaPRJJ8r6s_inzBsbDzKO3lw3mct_qghxjKQ/viewform

Vrijwilligersavond op vrijdag 9 november

Op vrijdagavond 9 november (inloop 19.45U, start 20.00u) organiseren wij bij de Sportbar op de ACLO een vrijwilligersavond. Tijdens deze avond maken we de indeling van de vrijwilligers bekend en worden alle vrijwilligerstaken toegelicht. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Zorg ervoor dat je er bij bent en zet deze leuke en informatieve avond in je agenda!

Vrijwilligersrun

Op zaterdag 17 november kunnen alle vrijwilligers deelnemen aan de vrijwilligersrun van 5km of 8,5km. De vrijwilligers kunnen dan zelf het parcours testen en ervaren hoe ze het zelf doen. Nieuw dit jaar is dat we tijdsregistratie hebben tijdens de vrijwilligersrun, dus dat wordt extra leuk. De vrijwilligersrun start om 14.00u . Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl

Carolien en Marloes