Vrijwilligers

Deelnemers verwelkomen, tassen aannemen, het startschot geven, jureren bij een hindernis of deelnemers net die ene aanmoediging geven zodat zij hun bandje kunnen behouden. Het zijn zomaar wat taken die een vrijwilliger tijdens de Survivalrun Groningen kan doen. Dit jaar organiseren wij voor de 6e keer de run op zondag 18 november 2018 en zonder de fantastische inzet van vele vrijwilligers kan de run niet door gaan. Wij hebben maar liefst 130 vrijwilligers die de handen uit de mouwen gaan steken om er een fantastische run van te gaan maken!

Mocht je je willen aanmelden als vrijwilliger dan kan dat via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2L4yjAR2d8KUaPRJJ8r6s_inzBsbDzKO3lw3mct_qghxjKQ/viewform

Tijden vrijwilligers

Wij vragen jou om je om 8.30uur aan te melden bij scoutinggroep de Havik. Tijdens de aanmelding ontvang je:
– een vrijwilligershesje (verplicht dragen)
– een lunchpakket
– indien je bij een hindernis staat een jurypakket (1 per hindernis. Let op: jurypakket ook weer bij ons inleveren!!!)
Wij verwachten rond 19u klaar te zijn en aan te kunnen schuiven bij een heerlijk stamppotbuffet.
Mocht je een dagdeel helpen dan verwachten wij de ochtendploeg van 8.30-13.00u, de middagploeg van 12.30-17.00u en de opruimploeg van 16.00-20.00u.

Film: jureren bij een hindernis

Om jullie inzicht te geven wat van jou verwacht wordt tijdens het jureren bij een hindernis hebben wij een leuke film gemaakt.

Indeling vrijwilligers

De indeling van de vrijwilligers is op te vragen bij de organisatie.

Kleding

Wij hopen natuurlijk op mooi weer met een zonnetje maar we wonen in Nederland waar het weer niet altijd meezit. Zorg er daarom voor dat je je warm aankleedt, zeker als je bij een hindernis staat (muts, handschoenen, thermokleding, regenkleding, paraplu, stevige/warme schoenen etc.). Sta je ingedeeld bij een hindernis en heb je een stoeltje, vuurkorf met hout of iets anders wat het aangenamer maakt om de dag door te komen neem dit dan mee. Wij stellen dekzijlen beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken, neem dan een stuk sissaltouw mee om deze bij jouw hindernis te bevestigen.

Eten en drinken

Tijdens jouw aanmelding ontvang je een lunchpakket, bestaande uit drie broodjes, fruit en iets lekkers. Ook komen vrijwilligers gedurende de dag langs met koffie/thee. Ben je een grote eter en denk je dat je niet voldoende hebt aan het lunchpakket? Neem dan zelf iets extra’s mee zodat je geen honger hebt. Een flesje water kan ook handig zijn. Als dank voor jullie inzet tijdens de survivalrun staat er rond 19.00 uur, wanneer alle hindernissen opgeruimd zijn, een stamppotbuffet voor jullie klaar in de Havik. Let op: meld je aan voor het stamppotbuffet voor woensdag 14 novembervia het inschrijfformulier.Het buffet is inclusief een drankje.

Vrijwilligersbingo

Na het stamppotbuffet zal een vrijwilligersbingo plaats vinden waarmee je leuke prijzen kunt winnen, beschikbaar gesteld door onze sponsoren.

Vrijwilligersrun

Op zaterdag 17 november kunnen alle vrijwilligers deelnemen aan de vrijwilligersrun van 5km of 8,5km. De vrijwilligers kunnen dan zelf het parcours testen en ervaren hoe ze het zelf doen. Nieuw dit jaar is dat we tijdsregistratie hebben tijdens de vrijwilligersrun, dus dat wordt extra leuk. Wij verzamelen om 14.00, de vrijwilligersrun start rond 14.30u bij de Aclo . Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar vrijwilliger@survivalrungroningen.nl